Sider

mandag 30. januar 2012

Arbeid og mer arbeid

og slik går nå dagene. Skjønner godt hvorfor mange som blogger i byggeprosessen plutselig blir helt borte fra bloggingen for egeninnsatsen krever sin mann og kvinne. Det er ikke mye tid overs til andre ting. Men denne helgen har mor tatt nesten helt pause fra oppussing.

I stedet har storesøster og mamman tilbrakt dagene med drill - storesøster som deltaker i konkurransen selv og som trener for en tropp og to solo,  og mamma'n var med i sekreteriat og regnet poeng som det sprutet ut av PC'n :)


Her er troppen til storesøster som vant gull - og det er bra for denne jentegjengen skal stille for Norge i VM i drill i påsken. Så da skal datter og mor på tur til Sveits. Det blir spennende.

Men selv med annet program på dagen er det bare til å stå på og etter å ha inntatt middag var det rett ned i huset og male veggen til Elfa garderoben så det ble ferdig, og hjelpe mannen med å sette sammen vaskeroms skapene.


Og så er veggen med under og overskaper på vaskerommet på plass. Nå mangler vi høyskapene og at kum skal bli satt inn og sorte dører. Dette blir et flott vaskerom :)I dag har rørleggeren satt inn varmtvannstank og tank til vannbåren varmen. Teknisk rom blir ikke så trangt som jeg trodde. Baderommet til ungene kommer seg. Dette er fra helgen, men i dag er det gjort mer så bare en liten vegg er igjen. Her er det Fibo trespo panel på veggene. Der hvor det er hvit mosaikk skal dusjen være foran.


I kjellerstua er halve rommet dekket av laminat nå. Dette ser bra ut.

Nå fremover kommer tiden til å gå med til å få grunnet alle vindusutforingene med sperregrunn. Kom godt i gang idag - alle kvister har blitt grunnet med sperregrunnen to ganger tidligere. Vi er også i gang med å legge akryl i alle hull i vinduslister, men mannen synes det tok veldig lang tid så han tror vi kommer til å bruke lang tid på dette. I tillegg må alle tak- og vinduslister ha akryl i hullene før vi kan male over. 
Her er det bilde av kjøkkenvinduet med utforing malt. Det ser bra ut allerde. Ved vinduet ser du også kummen og krana som står dekket til med plast.
5 kommentarer:

 1. Jøss, dere flytter jo inn snart?!
  Klem Iris

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er ikke lenge igjen nå. Jeg håper at det skjer om helga om 2 uker :) og da skal det nok gå når jeg har bestemt meg for det.

   Slett
 2. Dere kommer til å bli glad for vannbåren varme :)

  SvarSlett
 3. Jeg holder på å bygge hus når og synes det badet som ungene skal ha så flott ut, har du postet bilde av det ferdig? Kan ikke finne det.
  Har dere dusjen rett på gulvet uten dusjkabinett hos barna da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi er veldig fornøyde med badet - har dessverre ikke vært flink til å oppdatere bloggen etter at vi ble ferdige så bildet mangler nok. Jeg skal prøve å få tatt bilde i morgen og lage et innlegg til deg.. ble litt for mye snømåking idag :) Vi bruker vanlig dusjkabinett på badene da vi ikke er helt komfortable med å dusje rett på gulv og vegg uansett hva de profesjonelle sier.¨

   Slett