Sider

tirsdag 3. januar 2012

Dobbelt arbeidende

så er vi i gang med de vanlige hverdagene igjen og idag har det vært en skikkelig sjongleringsdag når det gjelder å få gjort unna ting nå i kveld.


Kveldens timeplan - og sikkert tirsdagene de neste ukene.
16.00 Hjem etter jobb
17.00 Forhåpentligvis ferdig med middagslaging 
17.15 I ny-huset for en runde med jobbing
17.40 Kjøre og hente storesøster på drilltrening 7 km unna/evt. levere lillebror på  
         spinningtrening om han skal det.
18.15 Levere storesøster (hun må varme maten selv) på ny drilltrening og hente lillebror på 
         spinningtrening
19.10 Hjemme/i nyhuset for neste runde med jobbing
20.20 Hente storesøster på drilltrening
20.40 Tilbake for jobbing i huset (eller hjem en tur for avslapning)
21.15 Hjemme (og da ventet klesvasken...)
Jeg er sannelig glad det tar et minutt med bilen mellom gammelt hus og nytt hus for ellers hadde ikke denne dagen gått i hop.I går var stenderverket til kjøkkenveggen kommet opp og det var deilig å få litt følelse av hvordan størrelsen på kjøkkenet skal bli.

I dag tirsdag var arbeidstrappen borte og erstattet med stige for nå har snekkergutta fått platet veggen som var sperret inne bak trappa. Og for slike som meg som har angst for stiger så var jeg virkelig glad at jeg kunne gå ute i hagen og ned kjellerinngangen får å komme inn i kjelleretasjen. Mannen imidlertid var en skikkelig klatre"mus".

Og på badet i første etasje er det nå blitt murt gulv. Ennå en milepæle er nådd.
I dag har vi malt alle de veggene som er blitt platet de to siste dagene i første etasjen og malt over all sparklingen som er gjort i denne etasjen. I morgen er vi vel i gang i kjelleren tenker jeg :)

Et bilde av stedet hvor vi skal ha Elfa garderoben vår. I huset vårt i dag har vi 2 skap (med kun hylleplass fordelt på hele familien og med 4 meter garderobeskap bare til ytterklær og sko kommer vi virkelig til et eldorado. Det går i kommoder på rommene i stedet i gammel huset.


Nå er ytterveggen til foreldre soverommet på plass og mannen grunnet veggen i dag.  Denne veggen gjorde at det så enda mer ferdig ut når man så inn i huset utenfra. Man ser ikke lenger på tvers av huset gjennom vinder på hver side av huset.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar