Sider

torsdag 26. januar 2012

gulver er lagt

Som alltid så er det fremdrift på hus og denne uka så er det enkelte rom som virkelig har fått den siste finishen. Alle 3 soverom og walk-inn garderoben har blitt lagt ferdig med gulv og de mangler nå bare gulvlister og litt maling i vinduskarm + på listene.

På de voknes rom ligger det beskyttelse for her blir det en del tråkk inn til badet vårt. Her ligger det parkett som er hvitbeiset.


Minstens rom har Alloc laminatgulv i eik hvitbeiset


Hos storesøster er det laminatgulv i valnøttEllers har det blitt jobbet en del i teknisk rom med ventilasjonsanlegget Her henger det på veggen og sentralstøvsugeren er også hengt opp.I dag var dusjkabinettet på badet vårt pakket opp og satt i hjørnet hvor det skal være, men det er jo et salig kaos der med alt som skal inn i begge badene stående i dette rommet.

Her er ungenes bad. Noen av Fibo Trespo panelene er nå satt opp og det ser flott ut. I dusjhjørnet er det hvit mosaikk og på alt annet sort kalt Norwegian Slate.Nå har de også funnet løsningen på ovn/pipe problematikken som oppstod i slutten av desember og nå er den også pusset. Det skal bli moro å se hvordan ovnen ser ut når den kommer på plass.Igår var jeg på Ikea og handlet innredning til vaskerommet og heldig var jeg for de hadde alle delene inne.

1 kommentar:

  1. Så fort det går med dere, og så flott det blir!
    Når har dere ferdigdato?
    Klem Iris

    SvarSlett