Sider

fredag 20. januar 2012

Vi har et kjøkken!Så er det helt på plass, men mangler innebygget mikroovn og amerikansk kjøleskap som skal inn i det to tomme områdene her. Så nå ble vi litt stressa på å få bestilt inn de tingene så de kommer på plass også :)
Er kjempefornøyd med kjøkkenet. Masse skuffer og ha servise, boller etc. i og ikke minst et hav av benkeplass.Blir stilig når vi får inn en mikrovn her også. 

I enden av kjøkkenbenken blir det plass til kokebøkene min og noen vinflasker som tilhører mannen.

**
Storesøster ble overrasket hvor stort hun synes det ble for hun trodde det skulle være mye mindre - ja mindre enn det vi har i dag. I tillegg kom hun med realisasjonen at nå må det jo alltid være ryddig på kjøkkenet da for det er jo det første man kommer inn til i huset.


Og da har hun kommet inn på det jeg kaller det nye "regimet" i familien som kommer til å snikinnføres av mor når vi flytter inn i det nye huset. Her skal det ikke kastes jakker, sko etc. over alt som det gjøres i dag. Alt skal ha sin plass og bruker man det skal det alltid settes tilbake. Idag har vi et klesskap i huset og et som er innebygget under trappen til sko og jakker, så vi har hatt minimalt med skapplass her i dette huset. Men det er en del kommoder rundt forbi. Nå blir det andre boller - vi har jo 4 meter garderobe ute i gangen, mor og far walk-innen sin. Storesøster for 2 meter med skap nede i ganger og vi får 1 meter med skap til sengetøy etc. Samt at lillebror får 1 meter på rommet sitt. Sånt må det jo bare bli orden av...


Skal prøve å innføre at oppvaskmaskinen settes i gang når jeg legger meg med alle dagens brukte ting og ungene må tømme den innen jeg kommer hjem fra jobben slik at det er bare til å sette inn neste runde. Skal jo bli spennende å se hvordan dette går for de er jo vant med at mamma hushjelpen går og rydder etter alle.


**
Akkurat nå kjenner jeg at jeg blir litt stressa av at vi enda ikke har valgt ut lamper som skal henges i tak, og ikke blir jeg enig med meg selv hva jeg ønsker å ha i takene.

I går var lillebror og jeg innom Skeidar for å hente en overmadrass og da skulle vi kjøpe lamper til hans rom. Han fikk bordlampa han hadde sett seg ut. Han fant seg en taklampe også, men jeg var usikker på om han kunne ha den, men det var ikke noe problem i følge far i huset. Men til far kjøpte vi lampa han har hatt så lyst på til gangen, så har han iallefall fått lov til å bestemme en lampe :)

**
Ellers hadde vi en trist dag i går da vår kjære kanin Mons gikk bort - 4,5 år gammel.
Storesøster følte at det var noe galt med han i går morges da hun ga han mat, og da vi gikk for å sjekke buret da hun kom hjem i femtida i går lå han død i buret.2 kommentarer:

  1. For et fint kjøkken!

    Vi er i samme prosessen på kjøkkenet. Har sett ut lamper og drømt om disse i mange måneder, men når man plutselig står det og skal ha de blir man straks litt stressa...

    SvarSlett
  2. KJempeflott kjøkken!! Dette blir bra!! Stakkars lille kaninen.. Aldri gøy når de blir borte!! :-(

    SvarSlett