Sider

torsdag 19. januar 2012

Kjøkken på plass og milepæler nådd

Visste at det var noe spesielt den 18. januar :) I dag kom kjøkkenet til Casa Aass, og jeg trodde de bare skulle bli stående i kasser der, men den gang ei. Da jeg kjørte hjem til gammel huset så jeg at det var noen som jobbet i huset enda og de holdt på i kjøkken delen. Kanskje det er kjøkkenet, sa jeg til storesøster som satt ved siden av. Når vi kom ned i Casa Aass etter endt middag (som forresten var pitabrød laget som mini-pizzaer, veldig godt) så kjente vi med en gang en ny lukt i huset da vi åpnet døra. Rundet hjørnet og der stod Casa Aass sitt vakre kjøkken så å si på plass:Hurra - dette har vi ventet på - spente for å se om det ble som vi hadde tenkt. Det mangler noen skuffer enda, men vi ser hvordan det skal bli. I stua står hvite varene som skal bygges inn. Så jeg må vel få kjøpt den mikroen rimelig fort....


Vi ser at vi ikke har fulgt med helt da vi fikk tegningene og skapene er ikke satt opp i taket som vi opprinnelig bad om, men de har foret ned slik at det bare er 50 cm mellom benk og skap. Men vi skal kunne leve med det. 


Kjøkkenet vårt er av type Sigdal Scala.Her skal det bli moro å lage mat.
Litt detaljer av skapinnredningen.


I går kveld utbrøt mannen: Nå er klokka 19.55 den 18. januar 2012 og jeg er ferdig med tapetsering i underetasjen! En milepæl er nådd. Tror det er en som er litt fornøyd med å være ferdig der. Etterpå fikk han tapetsert to av veggene på soverommet vårt. Så nå er det kun 6 vegger igjen som skal ha Slett Vegg på seg og så er han ferdig med de 390 meterne med tapet som er hengt på veggene. Jeg har også klart å henge opp noen av de meterne ;), men mest han.


Og innen vi var ferdige for kvelden hadde jeg malt første og andre strøk av resten av gangen nede, foruten den veggen som han tapetserte først i går. Så da er gangen nede omtrent ferdig, bare en liten malejobb i kveld og det er klart.


Vaskerommet var blitt enda  mer ferdig i forhold til kvelden før og det tekniske rommet hadde også fått en vegg platet. Det er så moro når ting skjer.


I går morges hadde vi møte med rørleggeren slik at alle detaljene ble helt klartlagt i forhold til blandebatterier, wc, dusjer og hvilket badekar som vi skal ha så han kan få bestilt det. Enda en ting som kan krysses av på To Do lista vår.

1 kommentar:

  1. Heisan - her går det unna!
    Har du sjekket tegningene du fikk - at de faktisk viser det som de har gjort??? Det ville vel bli en foring på toppen uansett (pga at skapa itte ska slite på taket..)
    Håper dere blir fornøyde okke som ;)

    Synes jeg kjenner igjen litt av "peset" .. og tenker at det er jammen godt det ikke er meg igjen :)

    SvarSlett