Sider

lørdag 14. januar 2012

sliten men fornøyd

Det går mange timer i huset og siden torsdag kveld har det vært tapetsering på høyt nivå. Mannen fikk hjelp av to kamerater til å tapetsere torsdag og i går og de fikk unna både den ene og den andre veggen. Det største prosjektet var trappeoppgangen fra underetasjen og opp. Det ble 5 meter lange lengder og balansering på planker med pålagt gulvbord og stol over det.


Resultatet ble veldig bra, selv om de ikke er fornøyde med å ødelagt en hel lengde. Så nå er det vel mor som får gleden med å male herligheten.

I dag har mannen og en av medhjelperne forsatt og er nesten ferdig med stue, kjøkken, gang og spisestue. Er vel en vegg eller noe igjen. Men soverom og walk-inn må også taes i løpet av uka. I morgen er det gangen nede på planen for å bli helt ferdig i underetasjen.


Prosjektet til mor i huset er å male veggene som er ferdig tapetsert. Så i dag har jeg fått unnagjort kjellerstua (på bildet), lillebror sitt rom og storesøster sitt rom har jeg begynt på andre strøket på.

Snekkerne har satt på vinduskarmer i de rommene som var ferdig tapetsert i forrige helg og kjellerstua som ble ferdig torsdag.


Overraskelsen var stor da vi så inn i badet fredag kveld for mureren hadde begynt med badet vårt. Jeg hadde vært innom huset for å snakke med snekkerne i lunsjen min og da sa de at mureren skulle komme til tirsdag.I tillegg var ovnen vår kommet i huset, det lå Fibo-Trespo plater til ungenes bad og ferdigmalte plater til vaskerommet. Så her skjer det massevis om dagen.

Hadde en telefon fra Trapperingen som skal levere trappen til huset og nå blir det eiketrinn og spiler i stål. Vangene skal være hvite som før. Det blir nok kjempestilig. 

Snekkerne skal begynne å legge parkett i første etasje mandag. Det blir virkelig spennende å se hvordan det blir seende ut. 


Legger ved til slutt et bedre bilde av mosaikk mønster belegget som er lagt i bad i underetasje, vaskerom og teknisk rom. Ungene valgte riktig der.
Ha en fortsatt god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar