Sider

søndag 15. januar 2012

Statusrapport etter helgas jobbing og gode naboer

Vi er så fornøyde med innsatsen vår denne helgen og er foran vår mentale tidsplan. Mannens ønske for helga var at vi skulle være ferdig med tapetsering  underetasjen, men den er ikke ferdig. Eller det vil si at det mangler en side av gangen der nede. Men derimot er hele første etasjen utenom soverom og walk-inn tapetsert (disse to må vi vente med siden mureren bruker de til oppbevaring i forbindelse med flislegging av badet).  

Mannen er som sagt veldig fornøyd med helgens jobbinnsats av han og kamerater, men litt sliten. Akkurat som undertegnede :)

Jeg har stått for malingen i helga for det var dessverre ingen som hadde tid til å hjelpe oss med dette denne helgen som vi hadde håpet på. Men det har gått greit allikevel. I dag ble begge ungenes soverom ferdig med andre strøk. Så nå er de klare fra vår side, enn så lenge - vi må male vinduskarmer og lister etterhvert også. 

I tillegg er hele trappegangs veggen ferdig malt med to strøk. Det tar jo bare to timer før Pure color er overmalbar så dette klarte vi fint på en dag når vi var tre.

Oppe i første etasje har flere vegger fått første strøk med maling. Gleder meg å få laget veggen som skal ha ukeplanen vår i tavle/magnetmaling på. Synes ukeplanene i akryl er veldig flotte, men de koster en del så da blir det denne varianten i stedet: Stylizimo's kalender. Men jeg skal ha dagene x 7, og en boks til hver av oss + til middag om jeg får plass til det.

Gode naboer får vi også og vi har vært heldig å få kaffe, brus og snop i går - og i dag kom nabokona med nybakte boller og kaffe. Det var virkelig deilig å ta pause til dette.

2 kommentarer:

 1. Så flinke dere er, skal si dere står på altså!!!
  Mon tro om vi kommer så langt noen gang...nå har det skjedd mye som ikke vises så godt på huset, så da mister vi motet litt...
  Det kommer bilder i slutten av denne uken håper jeg...
  Jeg har begynt i jobb igjen etter mammaperm så er det litt lite lys igjen ved dagens slutt..
  Stå på videre!
  Klem Iris

  SvarSlett
 2. Det blir så fint hos dere!! Blir spennende å følge med på interiørvalgene!! Gunnar hilser tilbake!! :-) Klem klem

  SvarSlett