Sider

lørdag 25. februar 2012

Tilbakeblikk på flyttedagen

Endelig har jeg fått ut noe ut av kamera og kan oppdatere med litt bilder.


Som nevnt i forrige innlegg hadde vi mye god hjelp forrige lørdag når alle møblene ble flyttet inn i Casa Aass. Effektive var vi også og ting ble satt bort - og det så ikke så ille ut etter denne dagen.


Gamlehuset var så å si tomt på lørdagen, men det er utrolig hva man finner som ligger igjen allikevel. Det har vært diverse turer ned med bilen full denne uka også for å få med seg de siste tingene. Nå er det noen få ting igjen bl.a vogga som ungene brukte da de var babyer og syklene våre. 


Litt moro må man også ha under hardt arbeide. Vi hadde en del bobleplast og til tider var det et helt fyrverkeri av smell som oppstod i huset. Ungene hadde det moro og vi voksne også. Her er det svigermor som tar en runde på bobleplasten.

Hadde med meg to hjelpere opp i huset en kveld denne uka og tok en rask vask av huset etter alt tråkket inn og ut på lørdagen. Det regnet jo hele dagen, og det er utrolig hvor mye rart man finner unna møbler som står stille hele tiden. Til mandag kommer de vi har leid for å vaske ned huset så det er klart for den nye familien som skal bo der.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar