Sider

onsdag 15. februar 2012

nedvasking av hus ferdig

Har vært så heldig å få hjelp av familie og venner til å vaske ned huset slik at det blir rent og pent innvendig. Både mandag og tirsdag har vi hatt 3-4 stykker for å hjelpe oss og da gikk det jo som en lek. I tillegg hadde søsteren min med seg en venn som hjalp mannen med garderobeskaper og dører på vaskeroms innredningen så da kom det enda mer på plass der.Er så vant til å se masse verktøy og gulvet helt dekt til så at rommet ser slik ut - nesten tomt, er veldig rart.


Ovnen vår er nå montert og den er virkelig flott i rommet. Siden det er glass på 3 sider kan den sees både fra sofa og spisestue.Svigermor fikk vasket ned badet vårt og det ble veldig bra. Selv om jeg lurer på om mannen synes at ungene har fått et stiligere bad enn oss :)


Kjøkkenet er kommet frem fra papp, og ser nesten bra ut den og. Det var noen som var innom og fikset på innredning igår bl.a en dør som var ødelagt så nå ble alle tingene som vi så var feil borte.
I dag kommer hvitevarene, kjøleskap og mikro så da blir endelig kjøkkenet komplett.


Og i følge elektrikeren skal strømmen bli tilkoblet i dag slik at vi kan få vanlig lys i huset (om vi hadde hatt noen lamper som var hengt opp), og det skal kjøres tester på kloakkpumpe, ventilasjonsanlegg, varmtvann etc. for å få alt til å fungere.

Har vært litt tungvint å vaske ned uten vann tilgjengelig, men i stedet har det blitt medbragt vann. Men nå er vi ferdig med den jobben og deilig er det.

Så nå er det bare til å få kontroll over gamle huset og pakket ned de tingene som ikke er pakket enda og det er egentlig en god del...

4 kommentarer:

 1. Gratulerer!!!!!!!!!!!!!!
  Ser kjempeflott ut!!!!

  SvarSlett
 2. Det må føles herlig å høre ekkoet i det tomme huset som straks er klart for innflytting! Endelig ferdig!!! Gratulerer :) Gleder meg til å se bilder når dere er innflyttet.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med snart innflytting :) Det ser så flott ut, og jeg gleder meg også til å se bilder etter ferdig flytting :)

  SvarSlett
 4. Det blir så FIIIIIIINT Vigdis!!! Bare gled deg!! Dette blir så bra!!

  SvarSlett