Sider

lørdag 11. februar 2012

nedtelling kan starte

til innflytting håper og tror vi... det som er spennende er at elektriker får gjort seg ferdig og koblet til strømmen, og at rørleggeren får gjort det siste av sine saker. Mandag kommer Skagerak Fiber og legger fiberen inn slik at da skal bredbånd og TV være klart så snart strømmen er på plass. Snekkerne har å få satt inn inngangsdørene som ligger klare og venter, og noen småting inne i huset igjen (men mangler en del ute).


Ikke mye tid til PC nå om dagen det er hektiske dager for å få lister og vindusutforinger malt ferdig, men ser vel nå at vi kommer nok til å stå igjen med litt etter at vi har flyttet inn. Spesielt gulvlistene som er kommet opp denne uka. 


Endte opp med enda 3 turer til gjenvinningsstasjonen i dag for å få bort all søpla som har kumulert i løpet av uka. Den siste runden var bare med papir som vi fjernet fra gulvene i huset. For nå skal det vaskes....


Nå i kveld har vi vært en tur innover mot hovedstaden og gjort både Bauhaus og Ikea utrygge.

Først var vi innom Bauhaus for å se på lamper og i løpet av kort tid var vi i besittelse av:
Spisestue lampe
3 stk. lamper til gang nede
3 stk. lamper til de to badene og gjestetoalett (samme lampe i ulike størrelser)
Lampe til de to bodene 
Lamper til å ha under kjøkkenskapene

Så gikk turen til Ikea hvor vi skulle kjøpe Pax garderobe til ungene, og jeg hadde noen flere punkter på lista, som ble droppet og som må taes senere. Vi var uheldige nok til å havne i Ikea-fella hvor det var flere deler utsolgt (og det var det ikke da jeg sjekket web'en igår). Så her blir det nok en tur innover igjen ganske snart for skapet til storesøster  er ikke komplett.

Lillebror sitt skap skal stå på gangen og se slik ut:


Han har Pax Storås dører

PAX Garderobe m 1 dør IKEA Døren kan monteres med åpningen mot venstre eller høyre. Justerbare føtter for stabil plassering.
Storesøster skal ha 2 mtr. lengde bestående av 2  x 50 cm skap og 2 x 100cm  skap og denne skal stå i gangen ved badet deres sammen med en meter garderobe som skal være til sengetøy og håndklær. Det var denne siste garderoben vi ikke fikk.

Hun skal ha Pax Fardal i hvit høyglans.

Så i morgen blir det montering av skap, mer støvsuging og maling av lister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar