Sider

tirsdag 11. oktober 2011

Jord og mer jord


For oss som gleder oss til at huset snart skal komme på plass går dagene sakte når det ikke skjer noe synlig på huset. Men mens vi venter vet vi at det skjer noe på låven til byggmesteren. Der bygges veggene til huset opp og når de er ferdig så kommer  de kjørende på en stor lastebil og blir heist på plass. 


Det har vært temmelig stille på tomta utenom litt muring et par dager for å få opp støttemur ved dørene i kjelleretasjen.


 (Støttemur på plass)

Denne uka har det imidlertid vært gravemaskin for å fylle på masser mot huset og nå begynner vi virkelig å ane konturene av hvordan hagen vil bli når huset til slutt er ferdig.  Som dere ser er det stor forskjell mellom hvordan det ser ut idag og for et par uker siden. 


Massevis av jord er kjørt til for å fylle opp langs huset og hageområdet som er i flukt med kjelleretasjen som det skal være gress på.  Dette bildet viser husets nordside hvor ungene kommer til å ha kjellerstua si over hele bredden av huset. Med så mange vinduer samt noen både i øst og vest bør det bli massevis av lys inn i rommet.
Minsten i huset måtte også ta noen bilder da vi var nedom av den flotte himmelen og antydning til måne.

1 kommentar:

  1. Flott beliggenhet Vigdis!! Vakkert!! Blir spennende å følge med på dere framover!! Ikke les bloggen min for hardt om dagen da!! Nå er jeg nemlig så lei at jeg kan finne på å skremme deg litt vet du! Husbygging er noe forbanna dritt når det nærmer seg slutten!! Hihi...

    Gleder meg til å følge dere på sidelinjen! :-)

    Klem

    SvarSlett