Sider

tirsdag 20. september 2011

så var det litt venting igjen

Nå om dagen så er det ganske så stille på tomta. Huset har fått på isolasjon i kjelleretasjen på utsiden og står og sprøytebetongen står og tørker. I de neste ukene blir husets vegger satt opp inne på en låve og det er derfor ingen aktivitet hos oss, men når de er ferdig om 2-4 uker så blir det full fart igjen.

I løpet av ventetiden skal det komme en murer og få støpt opp en støttemur ved kjellerinngangen og så kommer graveren tilbake for å fylle på med masser og fylle inn til muren. Så da skal vi kunne komme nesten rett inn i 1. etasjen uten å bruke stige.

I går kveld fikk mannen dekket til trappenedgang og baderomsgulv med presenninger så vi ikke lenger skal få så mye vann ned i kjelleren. Det ser jo ikke ut som at regnværet skal ta slutt. Så forhåpentligvis får gulvet en sjanse til å tørke fremover. Skulle vært med å hjelpe han, men når man ikke kommer opp mer enn 5 trinn uten at høydeskrekken setter inn så gikk ikke det så bra nei.

I dag er det bursdagsfeiring i hjemmet for storesøster fyller 16 år - og med aktivitetsnivået som foregår her så er blir feiringen på en restaurant mellom at hun trener drilltroppen sin og sin egen drilltrening. Så da får vi det nok til å gå i hop :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar