Sider

torsdag 13. oktober 2011

Vi kan gå inn i 1. etasje

Et innlegg uten bilder for vi fikk ikke vært innom hus/tomt før mørkets frembrudd.


Nå om dagen er gata stengt pga graving slik at veien er stengt og det gjør jo at vi ikke får fulgt med på samme måte når vi kjører til og fra jobb som vi har gjort ellers. Får håpe kommunen blir ferdig snart, men med tempo de holdt sist som det ble gravd oppe i åsen her er ikke forventningene de største.


Så dagens tur nedom tomta ble en stor overraskelse for oss. Her har det blitt jobbet mye idag med påfylling av masser. Det er lagt grus slik at nå kunne vi enkelt skritte inn i 1. etasjen og gå rundt på platen. Det er en utrolig frihetsfølelse å gå på gulvplatene og se utover Indre Havn. Vi ligger mange meter over de husene som ligger i gaten nedenfor og man ser rett ut over øyene og til Jeløya. Det kommer til å bli en fryd å sitte i stua og se utover kveldene som kommer.


Og med all påfylling idag så har vi fått en gedigen gårdsplass i våre øyne. Skal bli spennende å se hvordan om det føles likedan etter at huset er kommet opp. 


Så nå er det så å si klart til at veggene skal komme på plass ser det ut for oss - men elektrikeren har ikke vært innom så grøft er ikke gravd og langs husveggen er det heller ikke helt fylt til for elektrikeren må ned å koble til. 


Får nok ta en telefon til snekker for å høre når veggene kommer .. for nå er vi spente.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar