Sider

onsdag 26. oktober 2011

Litt av hvert

Etter at det endelig er kommet inntaksledning inn i huset så har hullet ved muren blitt fylt igjen har det vært stille i Rognestien igjen. Men nå har vi fått vite at husveggene kommer fredag eller mandag, og de holder på å sette vegger på lastebil i disse dager. Dette blir spennende og vi skal få vite når de kommer så mor og far så spente som vi er kan få sett at veggene blir heist på plass :)


Denne helgen tok mannen og jeg en kjøretur til Lillestrøm og besøkte:
Bygg Reis Deg

på jakt etter noen impulser til huset. Var mye for fagfolket, men man kunne finne litt for oss vanlige også.


Vi tilbakela mange skritt i de timene vi vandret rundt på utstillingen og det var noen stander som vi brukte lenger tid på enn andre.

Et sted vi brukte tid var hos Smart-HDL som er en styringsløsning for boligen hvor man kan styre lys, varme, musikk m.m. Virkelig fristende med en bryter ved utgangsdøra hvor man kan slå av alt lys i huset på en gang. Når man er på ferie kan man styre hvordan lyset går av og på. Men hvor mye det vil koste oss å få lagt inn er jo et stort spørsmål så enn så lenge så står det på "drømmelista"

DLP universal bryter for lys, varme og audio, hvit


Mannen fikk kjøpt seg ny drill på Maxbo sin stand for det har vi visst behov for når vi setter i gang med litt egeninnsats. Han påstod at han nå kunne drillere raskere enn dattera, men han kommer nok aldri til å bli like flink som henne til å drille (vel og merke med en drillstav)

Alarm til det nye huset har fikk vi bestilt med messerabatt og installasjon i februar så da er enda en ting ferdig på to-do listen.

Aaltvedt Stein hadde en flott steinsatt stand, hvor man også fikk se slike decorsteiner som jeg synes er stilig se på og som man kan lage partier med rundt om i hagen. Mannen vil gjerne ha belegningstein i oppkjørselen og jeg vil ha et bed i stein som avgrenser mellom hage og innkjørsel. Hva det blir til blir vi nok ikke klokere av før til vår/sommeren.

Lukk vindu.


I tillegg har vi endelig bestemt oss for at det blir Elfa til garderoben og walk-inn garderobe, men det får bli et eget innlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar