Sider

søndag 26. august 2012

og sånn går nå dagene

etter ferien har dagene rett og slett flydd avgårde. Massevis å gjøre på jobben slik at kveldene ofte også blir brukt til å jobbe.

Helgene er blitt fylt opp med aktiviteter og de to siste helgene har det blitt tur til Lillehammer for meg og lillebror. Denne helgen var også far i huset med. Med en som synes terrengsykkelkonkurranser er moro blir det litt turer hit og dit.

Forrige fredag fikk vi en lang tur til Lillehammer hvor lillebror skulle sykle Norges Cup på Birkebeinerstadion. Først måtte vi en tur til Hemsedal for denne mammaen glemte å gjøre jobben sin og ringe besteforeldrene for et par uker siden og spørre om de kunne se om fjellstøvlene til storesøster var på hytta. Hun skulle på tur med skolen i uka som var og trengte de. Så først kjørte vi 3,5 timer til Hemsedal og deretter 2,5 timer til Lillehammer. Lillebror var ikke mye "happy" for det - han var rimelig snurt da vi kjørte for dette var noe jeg fant ut samme morgen og han fikk ikke vite om det før vi kjørte. Han mente det ville bli veldig kjedelig.  Så da måtte det aktivisering til. 

"Bildejakt" fikk han aktivisert, finn en sau, et skilt, en ku, osv... og slik fikk vi milene til å gå :) Han hadde et kompakt kamera og da var det bare til å stoppe opp og håpe at det ikke var noen bil bak oss akkurat da, men oppe på Golsfjellet var det heldigvis stille og rolig.


Som regel blir det kjøring fra A til B uten stopp - komme seg raskest mulig frem. Men egentlig så bør man ta seg tid til å se hva som er der hvor man er og det gjorde vi da vi så et skilt for Helleristninger. Skal vi ? Ja, og vrengte inn og så noen flotte helleristninger. Hadde vi bare kjørt hadde vi jo gått glipp av dem.Denne helga ble det ny tur til Lillehammer - for lillebror skulle sykle Ungdomsbirken. Den er ikke så lang som den for de voksne - men 16 km er langt nok for en 12 åring det :) Selv om han er vant med å sykle mye. I går så vi alle som strevde seg ned Ballettbakken i trimklassen og eliten som bare ga på nedover. Det var virkelig moro og for mannen klibret det litt i sykkelbena. Han har syklet Birken fem ganger men siste gang var i 2000 da lillebror var baby så det er kanskje på tide å prøve den igjen.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar