Sider

fredag 19. oktober 2012

og så var vi plutselig mot slutten av oktoberDagene siden siste innlegg har bare flydd avgårde. Det har vært masse å gjøre på jobben noe som har ført til mye jobbing om kvelden og ikke overskudd til så mye annet kreativ tenking. I tillegg så har det vel vært følelsen av å ikke ha noe "interessant" å skrive om - det har ikke skjedd så  mye interiørmessig her før i det siste. Så plutselig ble det litt giv for å skrive litt blogg igjen.

Denne høsten blir det tid til litt reising også:

Siste helgen i september var jeg på jentetur i Bergen og det er utrolig hvor deilig det er å være sammen andre jenter og bare være seg selv, ikke mamma eller kone. I stedet ble det masse prat, god mat og hyggelig tid med jentene. 

Og nå i november skal vi på mamma/tante/kusine tur til Paris. Storesøster og kusina ønsket seg nemlig tur med mammaene sine (min svigerinne og jeg til Paris dette året og storesøster fikk det i bursdagspresang i september. I tillegg skal min søster være med. Har aldri vært i Paris så det blir veldig spennende - håper vi får sett litt av byen og ikke bare butikker :)

4 kommentarer:

  1. Kos dere på tur.

    SvarSlett
  2. Så koselig å ta en slik tur. Når går turen?

    SvarSlett
  3. Jeg og flere venninner reiser den 12 nov.

    SvarSlett