Sider

fredag 16. desember 2011

Valgets kvaler

Det er ikke alle valg man tar som blir det endelige. Lillebror sa da vi holdt på med gulvvalg i sommer at det var det samme for han og storesøster kunne bestemme for dem, men han var ikke helt enig allikevel men klarte ikke ikke å gi oss noe beslutning. Så vi valgte for han og tok det samme som storesøsters rom, kjellerstua og gangen. Vel, da han fant det ut for en uke siden ble det litt krise i heimen, men vi trodde ikke at gulv var bestilt enda så det var kanskje mulig å endre. Og heldigvis var det mulig.

Så i går så valgte han selv ut hva han ville ha og det ble Alloc laminat gulv i lys eik. Det blir nok veldig bra dette og ikke minst han tok valget selv.Noe han har vært ganske så sikker på er hvordan veggene skal være - fototapet med bilde av han selv på sykkelen. Så i oktober var han og pappan ute på fotosesjon i NM løypa til terrengsykling i år, og fikk tatt en rekke med action bilder.

Jeg tenkte et bilde over mye av veggen, mens poden skulle ha en serie med bilder. Det er sannelig bra at mamma kan scrapbooking på photoshop da :)

Vi ble enige til slutt og slik kommer veggen bak senga til å bli seende ut.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar