Sider

fredag 16. desember 2011

Sonos for musikkenFor mannen i huset er å få hørt musikken viktig og han har brukt en del tid på nettet for å se på dette. 
Han fant tidligere i høst ut at Sonos kunne være tingen. Den bruker det trådløse nettet i huset og man kan via telefonen, Ipaden, Pc etc. sende musikk til høytalerne som er koblet til systemet og ikke minst kan man bruke Spotify Premium kontoen, og man kan spille ulik musikk i de ulike rom (noe ikke storesøster hadde noe tro på at var mulig...)


Fra HiFiklubbens sider:

Sonos Net – trådløst på den enkle måten

Sonos-systemet lager sitt eget interne trådløse nettverk – Sonos Net – når først kabelforbindelsen til internett er på plass. Dette gir en rekke fordeler:
  • Perfekt synkronisering av lyden mellom de enkelte spillerne
  • Stor rekkevidde, siden spillerne individuelt støtter og utvider det samlede nettverket (mesh-prinsippet).
  • Mindre følsomhet i forhold til belastningen av ditt eget datanettverk, f.eks. hvis det samtidig lastes ned mye fra internett.

Vi var og så på systemet forrige helg og det virket lovende. Men det er litt vanskelig å tro på en selger som sier at dette bruker man bare 15 min. å koble opp. Tilbake i tenkeboksen og torsdag dro vi til en annen HiFi-klubb butikk. Så hjem kom anlegget som vist på bildet over inn i huset, og det var helt rett i løpet av et kvarters tid så var alt oppe og gå. 

Den lille høytaleren som vi kjøpte har skikkelig god lyd og vi nøt julemusikk i går gjennom denne mens vi pyntet juletreet.

Så nå blir det Sonos i stua, på badet til de voksne, i kjellerstua. Og ungene syntes det ble veldig urettferdig at vi skulle ha musikk på badet og ikke de så da må vi vel til pers der også. Lillebror sier at dette kommer til å havne på ønskelista til 12 årsdagen til sommeren for det vil han ha på rommet sitt også.

En ting avkrysset på den heller lange lista vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar