Sider

tirsdag 27. desember 2011

Hele familien til arbeid...

I går kom vi hjem fra julefeiringen i Hemsedal og det bar ned i huset for å gjøre klart så vi kunne begynne å grunne rom i dag. Mannen slipte skjøter mellom platene på rommene til ungene og minsten var kjempeflink til å hjelpe til å finslipe etter han igjen på sitt eget rom.

I dag måtte vi først to runder på gjenvinningstasjonen med søppel. Utrolig hvor mye det blir av byggingen, men det meste er gjenvinnbart og havnet i papp eller tresorteringen.  Huset var fullt av arbeidere i dag. To snekkere, en elektriker og på taket jobbet en taktekker for å legge på andre runde med tak.

 Vi var alle fire i gang med å grunne vegger i dag - deilig å ha store unger som kan hjelpe til med husprosjektet ;) Jentene malte storesøster sitt rom og gutta lillebror sitt. 

Her er ungene i storesøster sitt rom etter grunningen


og så er det lillebror sitt rom ferdig grunnet.


Etter at  vi var ferdig med de to soverommene gikk vi i gang med de to bodene og med alle fire malende i samme rom gikk det fort å bli ferdig.

ferdig grunnet bod ...Etter en velfortjent (og rask pizza middag) dro vi voksne tilbake i huset for å begynne på første etasjen mens   det ikke var andre tilstede i huset.  Vi skulle begynne litt, men etter tre timers jobbing er vi ferdig med alt som er ferdig platet av vegger i gang, stue, kjøkken. I morgen er planen for kvelden grunning av soverom og walk inn selv om de ikke er helt ferdig, gang og kjellerstua. På dagen blir det nok sparkling av vegger som nå er grunnet på oss voksne mens ungene skal få litt fritid :) - er jo tross alt juleferie.

2 kommentarer:

  1. For en flott blogg dere har :-). Selv om vi er nærmeste nabo, er det utrolig gøy å følge med på denne bloggen. Vi gleder oss stort til dere flytter inn. Hilsen alle i 4A

    SvarSlett
  2. Gleder oss til å flytte vi og :) og det nærmer seg mer og mer for hver uke.

    SvarSlett