Sider

torsdag 29. desember 2011

Grunning er sååå moro...

dagens tittel er bestemt av lillebror. Han synes den passet fint til oppgaven i går kveld, som de absolutt ikke synes var noe moro. To minutter inn i seansen smalt det fra storesøster - dette er kjedelig det!


 

Her er lillebror godt på vei i kjellerstua med grunningen og på bilde nr. 2 er begge ungene i gang med den aller siste veggen som er ferdig i gangen nede. Vi klarte etter planen å bli ferdig med grunning av både gangen og kjellerstua denne kvelden.
På dagen i går sparklet mannen og jeg begge rommene til ungene og begge bodene. Vi rakk to runder i bodene, og mannen sparklet neste runde i soverommene i kveldsøkten.


Snekkerne var i gang i går også, og nå er badet i kjelleren blitt rammet inn også og det ble større enn antatt. I første etasjen kom det opp vegger til kontor og gjestedo så nå har vi mer klart oss hvordan inndelingen blir. Mangler bare en kjøkkenvegg nå for å få det hele og fulle inntrykket.


Hadde mini-byggemøte med byggmester og snekker for å få avklart noen småting og de fortalte oss litt om fremdriften. Vi ble enige om at vi skal få lov til å sette opp "Jotun Slett Vegg" som skal på stort sette alle vegger før de setter opp listene så for oss er det bare til å henge i stroppene og få ting ferdig. Vi fikk vite at trappa kommer om 5-6 uker og kjøkkenet leveres 10. januar så vi går spennende tider i møte. Bildet over viser gjestedo til høyre og på venstre side "kontoret". Kontoret skal ha skyvedør så det er det lagt opp til på venstre side i bildet. Her venter de nå på at rørleggeren og elektrikeren skal gjøre ting ferdig så rommet kan plates helt. Egentlig skulle vi ikke ha kontor på dette stedet. Vi hadde ikke satt av noe rom til dette, men på grunn av en ide vi så fra et annet hus som er likt vår havnet det en Elfa-garderobe ute i gangen i stedet for og da stod vi igjen med et rom som blir fint som kontor.

Her er begynnelsen på walkinn til foreldre soverommet - mangler fremdeles vegg inn til badet og ytterveggen. Men det gjør jo at vi fint kan se hvordan det ser ut nå :)

Nedenfor viser bildene av spisestue/stua etter grunningen tatt i går kveld.  Bjelken som er i taket skal få sponplater rundt seg og males nå etterhvert. Trenger virkelig en kosterunde på gulvet ser jeg - det blir mye "gulvstøv" etter en dag med snekring.


Og nå sitter jeg klar og venter på at resten av husets befolkning skal våkne. Lillebror ligger i sofaen. påkledd men absolutt ikke våken. Mens de to andre er på vei til å stå opp og da er det ned i huset for å grunne soverom nr. 3, den ene veggen i walk inn og den ene veggen som ikke er grunnet på gjestedoen.

Senere i dag blir det en tur ut for å se på alternativer til lister i huset slik at det er klart til snekkerne går i gang. Ha en flotters dag .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar