Sider

mandag 4. juni 2012

Teknisk rom

Det tekniske rommet ligger innenfor vaskerommet og inneholder mye av det essensielle i huset vårt. Egentlig skulle det vært noe mindre, men far i huset måtte avgi badstua han hadde lyst på til dette så vi har fått god plass her. 

Rommet har fått ferdig malt panel i hvitt og fått samme gulvbelegg som badet til ungene og på vaskerommet. 

De dagene jeg slår til og vasker masse klær havner ofte også det ekstra tørkestativet inn i rommet for det er akkurat plass til det.

 
I den innerste delen av rommet henger ventilasjonsanlegget og sentralstøvsugeren, og på den andre er det tre skap - sirkingskap,svakstrømskap og skap for vannbåren varme.

I midten av rommet er et sort IKEA-skap som skulle inn på vaskerommet men det satte vi her i stedet og plassert strykestativ og sentralstøvsuger slangen. Utrolig deilig å ha et skap hvor man kan "gjemme" bort disse tingene.
Rett innenfor døren står varmtvannsbereder og bereder for den vannbårne varmen, og det sorte skapet. Det er mye rør i dette huset og alt ender i det tekniske rommet.


Det eneste vi ikke er fornøyd med på dette rommet er svakstrømskapet som alltid må stå på vidt gap som vist siden alt det tekniske til dataledninger/TV tar mer plass enn det skapet er skalert for.


3 kommentarer:

 1. Heldiggris! Ser ut som en super ekstraplass for skap og klestørke :)
  Får alt av dette på vaskerommet, som ikke er mange kvm´erne... :/
  Jaja, går vel det også...

  SvarSlett
 2. Hei Det ser flott ut. Hvor stort er rommet?

  SvarSlett
 3. Hei. Vi er stor fornøyd med rommet og det er akkurat passe stort. Det er 5 kvm stort - lengde er 3601 mm og bredde 1900 mm. Det eneste vi ser i ettertid som ikke er optimalt er er at strømskap hvor bredbåndet kommer inn er for lite. Den burde vært større slik at ikke nettverkshub blir hengende utenfor og at døra da alltid må stå oppe.

  SvarSlett