Sider

søndag 17. juni 2012

Supermamma i farta

Sommerferie om noen dager for ungene og jeg fant et modent markjordbær i hagen. Mmmm.....


Ikke sikker på hva som skjedde meg etter at jeg gikk fra jobb på fredag klokka elleve for jeg har hatt et energikick uten like. 


Etter jobb skulle jeg innover til Oslo. Først var jeg innom Stoff og Stil i Drammen, og bestilte meg liftgardin til inngangspartiet. Så bar det inn til Ikea med flere ting som vi ikke har brukt av det vi har kjøpt. Fikk returnert og penger inn i lommeboka, og klar for en ny runde med handling både til oss og litt til jobben. Deretter bar det inn til Oslo hvor jeg skulle være dugnadsvakt på kveldens store konsert i Valhall. Lang kveld og var hjemme klokka kvart på to om natten.


Tidlig oppe lørdag og fikk inn ting fra Ikea innkjøpet og lagt alt på plass unntatt de tingene som skulle monteres sammen. Sette opp toalettrullholdere på alle tre bad. Levere storesøster til trening. Vaske tøy. Handling i byen - gave til kveldens 40 års lag, gave til svigermor, oppheng til panelgardiner (som viste seg at ikke var det jeg skulle ha da jeg skulle henge opp). Mathandling og hente drilldrakt til storesøster som skal brukes til NM i helga, og rakk akkurat å hente storesøster på trening igjen. Hengte opp bildelist over TV i stua. Så var det gjøre seg i stand til kveldens bursdagslag og dra avgårde. Kjempekoselig kveld med mange hyggelige mennesker.


Bildelista ble fin. Nå mangler jeg bare noen forstørrelser - fant jo ikke de jeg skulle ha  under letingen idag ;(
Ingen lang søvn idag heller for storesøster hadde nok en aktivitet som hun måtte kjøres til.  Fikk levert arveklær til ei venninnes datter. Monterte overhyllene til Billy hyllene og fikk satt de oppå bokhyllene. Samtidig fikk jeg ryddet en god del på kontoret - enda et steg for at jeg blir ferdig der. Enda mer klesvask (det blir jo aldri tomt...). Fikset mamma'n min sin PC og leverte den. Leverte lånte ting hos svoger og svigerinne. Rask tur hjem for å  få satt bolledeig og brød deig. På vei til svigers med gave ønsker storesøster å bli hentet så da er det henting før besøk. Deretter hjem for å bake ut til sjokoladesnurrer og kanelsnurrer - og legge brød i formene. Lage middag til oss to som er alene hjemme i helga. Lillebror har bursdag til uka så jeg slengte sammen to sjokolader som legges i frysa. Så var storesøster og jeg i gang med å putte paljetter på den ene drilldrakta hennes - tidlig ute som alltid. Fikk satt å folie på vinduet på gjestetoalett slik at vi kan sitte uforstyrret der inne. Og til slutt med bena på bordet har jeg endelig fått sett Love Actually for første gang.
Lim og paljetter i lange baner

1 kommentar:

  1. *neier og tar av seg hatten*

    Tror det er noe med sommerfølelen også. Jeg og mannen fikk rydda soverommet skikkelig for første gang på laaaaaang tid. Deilig følelse!

    SvarSlett