Sider

søndag 29. april 2012

Vårt soverom så å si ferdig

Soverommet vårt er nå mer eller mindre ferdig dekorert. Kanskje et par bilder her og der, samt nattbord må vi nok ha til bøkene som alltid ligger på gulvet nå.

Lillafargen som vi endte opp med ble perfekt til de to grå fargene i vi har på rommet vårt og da jeg hentet gardinene jeg hadde bestilt på Krona på Verket så fant jeg et bilde som matchet i farger. Fikk låne det med meg hjem slik at mannen fikk godkjent det og det gjorde han så nå henger det på veggen vår.


Her er motsatt ende av soverommet med inngangen til walk inn garderoben vår. Gjett om vi elsker den. Det er bare helt herlig å ha all den plassen til klærne våre. Skittentøysjakta vår er helt fantastisk og deilig å bare kunne kaste ned klærne rett inn i et skap på vaskerommet.


Ha en flott dag i morgen :)

5 kommentarer:

 1. Hei! Så flott soverom dere har fått!! Hva heter fargene? Jeg er igang med fargebestemmelse på soverommene... det er jo så mye fit: )
  Misunner dere walk-in...det fikk ikke vi plass til...men sjakt til skittentøyet skal vi ha: )
  Ha en fin dag!
  Klem Iris

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Iris.

   Takk for kompliment. Følger spent med på bloggen deres og fremdriften. Fargene vi heter er Grå Harmoni (på 3 vegger) og Grå Skifer på den bak senga. Alt malt med Pure color. Vi liker fargene veldig godt og det har alle som har kommet og sett på det også :)

   Slett
  2. Hei!
   Det var kjekt å lese om fargevalgene på soverommet. Ender nok om med Grå Harmoni på sttueveggene og grå skifer på peisen! Kjek å se andre også likte de fargene :)

   Slett
 2. Så lekkert soverom! Dere har jammen gjort en kjempejobb dere også da med husbyggingen, og resultatet er så fint! Må være deilig å flytte inn i et nytt og ubrukt hus, det har vi aldri opplevd, og iallefall ikke i Lunden ;o)

  mona

  SvarSlett
 3. Hei.
  Jeg lurer på hva de to gråfargene du har brukt på rommet heter. Synes de var helt nydelige sammen :-)
  Veldig pent rom :-)
  Hilsen May Britt Olsen

  SvarSlett