Sider

tirsdag 10. april 2012

Så var påsken over

her i Casa Aass ble påsken delt inn i gutte og jentepåske. Gutta ble hjemme og passet på huset, mens vi jentene dro til Sveits en ukes tid. Storesøster deltok med troppen sin i VM i drill, og det varte over 4 dager så det ble ikke mye tid til å se seg rundt. Det var første gang i Sveits for oss begge og klarte å få en runde rundt i byen Biel/Bienne som vi overnattet i den første dagen før konkurransen startet.
Det var mange stolte foreldre som så sine håpefulle marsjere inn i konkurransehallen  i norske landslagsdrakter sammen med alle de andre nasjonene som deltok i verdesmesterskapet.


Og hvilken supporter gjeng som var på tribunene for å heie på ungdommene våre. Vi var nesten 200 nordmenn der med drillere og supportere. Jeg skjønner nå hva de som gjør at de som vært med i EM og VM tidligere fortsetter å bruke påsken sin på dette. Her var det om å gjøre å lage mest mulig bråk for å backe up sine konkurrenter, og det var vikinghjelmer, skilt, flagg og ballonger for å vise at her satt det nordmenn. Alle nasjoner hadde sitt eget område som var pyntet opp.


Her er troppen til storesøster og gjør sin innsats foran dommerne. De kom på 9. plass og  hoppet da opp en plass i forhold til Norges tidligere plasseringer i denne kategorien.

Norge er en ny nasjon i disse konkurransene og amerikanerne gjør ofte rent bord på pall plasseringer sammen med franskmennen og nederlenderne. Derfor var gleden stor da den eneste mannlige deltakeren fra Norge vant 3 gullmedaljer, og Norge som aldri før har fått en medalje i VM.

Skikkelig morsom opplevelse for oss førstereis jenter, og fremdeles runger lyden av alt bråket fra supporterene i hodet mitt, og ikke minst de 4 sangene som er kjørt x antall ganger i høytalerne gjennom disse dagene.

1 kommentar:

  1. Det hørtes ut som en spennende påske for jentene: )
    Det er vel godt at ting begynner å gå seg til i nyhuset tenker jeg, så har man mer energi å bruke på andre ting: )
    Klem Iris

    SvarSlett