Sider

torsdag 29. mars 2012

Velkommen til storesøster


Her tar det tid å få tingene ferdig, og nå er det ikke så moro å vise frem huset uten at det ser fint ut. Nå er storesøster sitt rom så pass ferdig at det kan vises frem.


I helgen fikk storesøster og jeg kjøpt inn det som manglet for å gjøre rommet hennes ferdig (ja utenom gardiner, for det er ikke enkelt å finne). Storesøster vil ikke ha så mye ting på rommet sitt, så det er minimalt med møbler. Hun hadde litt vanskelig for å velge hvilken farge som skulle være den som gir litt piff i rommet, ikke lilla helt sikkert, men det var det vi endte opp med.

 På rommet til en tenåringsjente er det greit å ha en stort speil for å få sett hele seg. Vi hengte opp tre kroker vi kjøpte i interiørbutikken i Hemsedal for noen uker siden for å henge smykker på og det gjorde seg fint ved speilet.Det er blitt masse pokaler og medaljer på frøkna i hennes drilltid og nå var det på tide å få stilt ut - så her har vi kjøpt glassskap på Ikea. Problemet er nå at skapet egentlig fullt og det blir nok noen pokaler til før hun legger drillstaven på hylla (om det noen gang skjer ??)Det flotte blomsterbildet med matchende pute i lilla toner kjøpte vi på Skeidar. Det samme med klokka som henger på motsatt vegg.


Litt mer farge måtte inn og da var dette flotte lysestakesettet et godt kjøp. De "falske" lilla blomstene ble satt i en Finn Schjøll vase som storesøster fikk til konfirmasjonen sin.


Deilig med egen TV på rommet sitt med - vegghengt med Bestå hylle i høyglans sort med plass til litt forskjellig og stereoanlegget hennes.

Frøkna ville heller ikke ha klærne sine på rommet sitt. I stedet er skapene henne plassert ute i gangen. Egentlig skulle de stå en annen plass  - her ved trappa.


Men  på grunna av taklampa som går helt i kræsj med skapdører - en lite velovertenkt løsning for å si det slik.... - så måtte alle skapene fjernes herfra utenom det ene som vi har til sengetøy og håndklær. Selvfølgelig oppdaget vi ikke problemet før etter at skapene var festet med skruer i veggen - og skap borret fast sammen.

Heldigvis så var veggen ved ute i gangen ved rommet til storesøster akkurat lang nok og da ble de tre skapene hennes satt der i stedet. Hun har fått 150 cm lang garderobe (PAX fra Ikea) med hvite høyglans dører hvor et er dobbelt skap og et 50 skap med skuffer.


Det er iallefall god nok plass til alle klærne med kleshengre, buksehengere og plass til alle de høyhælete skoene i tillegg til skuffene i neste skap. Noe annet enn kommoden hun hadde i det gamle huset.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar