Sider

onsdag 2. november 2011

Taket tar form

Det kjipe med denne årstiden er jo at det blir mørkere og mørkere, og spesielt nå som vi har gått over til vinter blir det til at innen vi har kommet hjem og fått i oss mat og så nede på tomta er det for mørkt til å ta bilder.

Denne uka er det taket som kommer på plass. Mandag kom takstolene og de to siste dagene har de satt takstolene utover og i morgen blir de nok ferdige med det. Vi får litt følelse av hvordan takhøyden blir inne også. Så da blir det spennede å se hva som kommer etterpå.

Fikk tatt noen få bilder idag


Lovte noen bilder fra lørdagens dagslys men innimellom alt annet som også skjer bl.a Rihanna konsert for hu mor, jobb, naprapat timer for ungene, kveldsaktiviteter så er det ikke alt man rekker :)

Men her har dere bilder av forsiden til huset og nedenfor så gikk vi i gaten på nedsiden for å få et glimt av hvordan det ser ut fra fjordsiden. Fikk dessverre ikke med hele huset.1 kommentar:

  1. Ja man får kanskje ikke sett så mye eller tatt gode bilder på denne tiden av året. Merket det godt etter at klokken ble stilt.

    Håper husbygging går bra og at dere får flytte inn som planlagt.

    Vigleik

    SvarSlett