Sider

onsdag 16. november 2011

Huset er tett

Så blir det endelig en oppdatering igjen etter at mor i huset dro på jentetur til Dublin for masse kos og shopping i noen dager over forrige helg.

Her er jeg i Penny's (det irske Primark) kl. 11.11 den 11.11.2011


I forrige uke var det mest tak som foregikk på huset og de satte også inn "arbeidsdører" i kjeller og i første etasjen. Og det ble satt ned arbeidstrapp mellom de to etasjene så nå er det enkelt å gå opp og ned. Byggtørkere ble det satt opp i begge etasjer så det endelig kan tørke opp i gulvene. 

Denne helgen var det noen som jobbet med taket vårt slik at takpappen ble lagt på huset og søndag var taket helt tett. Vi trodde vi skulle ha sort tak, men det er tydelig noe som vi ikke hadde sett for det er grått. Men heldigvis er det mørkegrått så det vil nok bli bra om huset ender opp med å bli grått.

Denne uka er det både snekkere og rørlegger i gang i huset.  Det er litt vanskelig å se hva snekkerne holder på med, men det blir kuttet opp plank etc. så det skjer noe usynlige ting :)  Rørleggerne er tilbake og legger nå vannbåren varme til første etasjene. De legger det i taket til i kjelleren slik at det ligger under gulvet til første etasjen.


Det ser ut som at det blir litt forandringer på badet til ungen for de var ikke helt enig i våtromsbelegget jeg hadde bestemt for dem. Så nå var det diverse prøver som ble med hjem og de ble enige om en så nå får jeg håpe at snekker'n klarer å få tak i det også.

Gerbad 1576-0824 - 3 MTR BRED

Gerbad type 1576-0824


Til helga blir det en del jobbing på tomta og planlegging. Først må vi bli kvitt en del søppel som har hopet seg opp de to siste ukene. Så må vi finne ut av hvordan vi ønsker å ha kontakter, bryter, taklamper osv. for neste tirsdag er det møte med elektriker og planlegging av plasseringer av el-punktene. Så da er det frem med tegninger og tegne + sette seg i tenkeboksen for å være forberedte til møtet.

2 kommentarer:

 1. Heisan!!
  Spennende å følge med...
  Husk å ha nok kontakter rundt om!!!
  Vi har ekstra der vi har inntaket av parabolen - tv'n står gjerne i nærheten og med den .. x antall tvspill... video... dvd.....
  Og så var det dataverden da.. der er de mye kontakter der :) Jeg skulle ønske vi hadde mange flere kontakter i huset - og at elektrikerne hadde hørt på meg når det gjalt å plassere brytere! De visste visst best sa de, haha.. sier nå jeg i dag!
  Lykke til!

  Nå har det visst blitt natta... og det sies at noen skal opp om få timer :) Klem

  SvarSlett
 2. Så gøy!! Tette Hus er stas!! :-) Nyt helga! Spennende å følge med på dere! :-) Klem

  SvarSlett