Sider

onsdag 30. november 2011

en oppdatering


Har blitt lite oppdatering den siste uka. Det er rett og slett for dårlig lys til å få tatt bilder om kvelden, men den siste tiden har det vært ikke så mye man ser skje på bildene.

I helga var vi opptatt med å dra til Tønsberg for å besøke både Bohus og Skeidar for å se om vi kunne finne noen av de møblene vi trenger i det nye huset. Storesøster har plukket ut senga si, men sofaer var det ikke så mye vi likte - stort sett var de for vonde å sitte i. Lillebror fant seg stilig arbeidsbord og stol så det kan være han ender opp med det på rommet sitt.

Søndag var det drillkonkurranse for storesøster og mamma - og vi hadde en kjøretur på 3 timer til Kirkenær ved Kongsvinger kl. 05.30 om morgen, og vi var ikke hjemme før klokka ti.

Men over til det som har skjedd i huset etter siste oppdatering:
Rørleggerne er blitt ferdig med rørene til den vannbårne varmen til første etasjen og alle rør til toalett og vasker er på plass.
Snekkerne jobber med ventilasjon og isolasjon av huset. Det er lagt opp ventilasjonsrør i tak både i første etasjen og kjelleren. Isolasjon er lagt i alle ytterveggene i begge etasjer og mot tak i kjelleren. I går var også alle ytterveggene i første etasje plastet.
Elektrikeren har endelig vært en tur innom og vi har fått rør som skal gå ut av isolasjonen.

Ja også er det mye søppel nå da, det er hauger med plast og det blir nok en del resteisolasjon som må kastes i helga også. Kosten må nok også en runde på gulvet.


Ellers går vi i gang med å ha vår siste desember i gammel huset og være en siste jul her. Vi trodde jo at forrige jul var den siste her og feiret både jul og nyttår hjemme, men den gang ei. Vi er her enda.  I morgen er det julekalender tid for ungene igjen og kalendergavene ligger klare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar