Sider

fredag 9. september 2011

det skjer ting hver dag

Forandringen var stor da vi kom hjem fra jobb i dag. Moro å gå inn i helgen med denne forandringen.

Nå er kjelleretasjen dekket til med isopor og armeringsnett. Kun de to dørene inn til sykkelbod og kjellerstue er åpent slik at vi kom inn for å kikke, og det er sagd hull til trapp i gulvsponet.Tre av sidene til huset er blitt dekket av plast så etasjen ser egentlig ut som en stor innpakket presang ;)

Det ble mørkt å gå inne i selve kjelleren med alt rundt siden det var i skumringen, men det var moro å gå inne i  etasjen og kjenne romfølelsen med tak og vegger rundt. Dette skal bli bra og ungene får store nok rom det er vi helt sikre på nå, badet deres kommer de til å elske og ikke minst kjellerstua.

Far i huset tror jeg gleder seg veldig til sykkelbod (ski skal visst også få plass der) så han kan stå inne i huset. Men jeg tror jeg faktisk gleder meg enda mere! Det betyr at endelig skal jeg slippe å få inn guttas sykler inn i stua når mars kommer og far får vårmekke følelsen. Det er jo for kaldt å stå ute i garasjen må jeg jo vite - og stua er jo den perfekte plassen å dele sykkelen i biter og sette sammen igjen... Ikke helt enig i det da, men til våren er vi i nytt hus og da har han sykkelboden sin å ha moroa i.

Gleder meg også til vaskerommet - er det noe jeg har savnet så er det å ha eget vaskerom - med en skikkelig plass til å henge opp vasken. Ja, også skal vi jo ha skittentøysjakt fra walk-in garderoben vår i 1. etasje og ned i vaskerommet. Herlig.  Det skal bli spennende å finne ut løsning for at rommet skal bli best utnyttet.


Det eneste stedet som det fremdeles var hull i kjelleretasjens tak er der hvor trappa kommer ned. Området hvor trappa kommer ned blir ganske stort så vi må finne ut hva vi ønsker å ha der - arbeidsplass, bokhyller eller skap. Tiden vil vise hva vi ender opp med. 

Nå er det helg og det skjer ikke noe før mandag og da blir det spennende og se om det er tid for betongsprøyting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar