Sider

fredag 20. april 2012

Sprøtt og godt på en fredag


Var en tur innom Krona på Verket idag og de har 30% salg i dag og i morgen på mye av det i butikken. Har funnet favoritt butikken min med stæsj tror jeg :) Så i dag kom det med hjem 3 boller til fredag og lørdagskosen. Stor bolle "Sprøtt og godt", medium størrelse "Har du lyst har du lov", liten størrelse "smått og godt". Passet veldig flott på stuebordet nå i kveld.


Fredag er tacodagen her i huset - å tro at noe annet kan bli servert denne dagen kan føre til tragedie tror jeg.
Det blir servert både taco og fajitas for å tilfredsstille alle sine ønsker.  Etter at vi flyttet hit er spisestuebordet  i bruk til både hverdags og pent. I gamle huset ble det ofte at vi benket oss i sofaen for å spise middagen i helgene foran TVen. Men etter flyttingen sitter vi konsekvent ved spisestuebordet og spiser. Deilig å ha forandret den vanen.
Spisestua binder sammen kjøkken og TV stua. Vi har enda ikke fått bilder på veggene så det er litt tomt her enda, men vi kommer der etterhvert. Vi mangler også lampa til spisestua vår. Det er litt tiltak å kjøre innover mot Oslo og komme seg innom Bauhaus for å få kjøpt den. Men vi må vel en tur den veien om ikke så lenge så da blir det vel en lampe på oss til slutt. 


Ha en flott fredagskveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar