Sider

mandag 27. februar 2012

nå kan vi bo i huset

..endelig er natten kommet som vi kan sove i våre egne senger i våre nye rom. Jeg fikk telefon i ettermiddag om at nå kan vi flytte helt inn for ferdigattesten er klar. Så deilig det er å slippe å pakke klær, unger etc. for kvelden og fra hjem til mine foreldre for å sove. Nå er vi endelig på plass i huset.

Bildet over er taklampa som er montert i foreldre soverommet. Elsker fasongen på den. Soverommet er ganske så "nakent" enda med kun seng og taklampa på plass. 

Akkurat nå sitter hele gjengen og slapper av i vår nye Ikea sofa som kom med Bring til huset vårt i dag. Mannen jobbet overtid så minsten og jeg (+ storesøster bittelitte granne) skrudde sammen begge sofaene så de var akkurat klare til å settes på plass da mannen kom hjem. Helt uvant for oss å sitte ned foran TVn en kveld nå om dagen, men vi har noen som er veldig glade i å se på 71 grader Nord her.


I dag ble det lys i pendelen med 3 kupler - litt treig med å kjøpe lyspærer... Her i forrige uke oppdaget jeg at elektrikeren stod og monterte denne lampa da vi kom til huset om morgen, men det var på feil plass. Den skulle egentlig over spisestua, og nå henger den over kjøkkenbenken. Det var så flott å se på at den rett og slett ble hengende der så nå må vi ut å få tak i en lik slik at vi kan få montert over spisestua også :)1 kommentar: