Sider

søndag 19. februar 2012

Flytting, men ikke innflytting :(Da er gammel huset tomt for så å si alt av våre eiendeler, og flyttet ned i det nye huset. Men søknad om ferdig attest (midlertidig) er enda ikke levert inn fra så vi kan ikke bo i huset. Så nå har vi krasjlandet hos mine foreldre inntil attesten er på plass. Kjipt, men ikke så mye man kan gjøre noe med. Men vi kunne virkelig ha sluppet det helt på slutten siden det meste har gått bra så langt. De visste hvilken dato vi måtte inn i huset med våre møbler for å kunne holde overtagelse på gammel huset så det var ganske så unødvendig å ikke få alt ferdig synes jeg. Så akkurat nå vet vi ikke når vi kan bo der, men får krysse alle fingre og tær at det skjer de nærmeste dagene.

Fredag var vi i gang med å flytte ned klær og henge på plass i garderobeskap og walk-inn. Virkelig herlig og her hjalp lillesøsteren min oss med å få ting på plass og en kamerat hjalp mannen med å montere Billy bokhyllene jeg handlet inn her om dagen.

I går hjalp både familie, nye naboer, venner og kollega av mannen oss med flytting. I løpet av dagen var det 13 voksne innom og 4 barn som deltok i flyttingen. Det var noen som kjørte tur opp og  ned mellom hus med møbler og alt annet, vi var noen som fikk pakket ut og tømt kasser, og to tok tre turer til gjenvinningstasjonen med søppel.
Vi er utrolig takknemlig for all hjelpen som disse ga - vi hadde ikke klart det uten. Det var til og med en innom som var syk som skulle hjelpe til men orket ikke og i stedet kom han med nybakte grove horn med skinke og ost som min venninne (hans kone) hadde laget. Virkelig godt. Kona + barna til en av flyttehjelperne kom innom med brus og sjokolade. Og mine foreldre stiller opp med senger til de sengeløse, samt middag i dag.I dag har vi stullet rundt og fylt en ViTo full av søppel nok en gang. Det er utrolig hvor mye papp det blir av garderobeskap, bokhyller, og ikke minst flytteesker. Noen andre ting fra gammelhuset tar også kvelden på gjenvinnings stasjonen i morgen. Mannen har fikset på vaskerommet så det er nå så fint og flott. Høyskapet er oppe, vaskemaskinen er koblet til vann, og veggen som skal brukes til tørking er klar :) Jeg har jobbet litt hist og her og fått unna esker slik at det minker på det vi har av dette. Men vi ser at vi må i gang med å legge gulvbelegg i bodene så vi kan få skikk på alle de eskene som skal lagres.

Det er kanskje greit at vi ikke bor i huset for kloakkpumpa virker ikke enda så det er ikke mulig å slå ut vann, dusje, eller gå på do i nyhuset enda. Det har stått vannbøtte under kjøkkenspringen i disse dagene for at det ikke skal renne vann ned i røret. Ikke er det internett eller TV heller så det er det noen unger som håper blir fiksa snart. 

Har prøvd å laste opp bilder, men har lånt mammas PC, og det gikk ikke så bra - så derfor er det dessverre ingen bilder fra flyttingen enda. Men det kommer nok.

1 kommentar:

  1. Hei!
    Litt kjip slutt på byggeprosessen, men i etterkant vil det nok forsvinne fort blant gode minner som det vil lages mange av i det nye huset:) Og så heldige dere er som har fått så mye god hjelp:)
    Gleder meg skikkelig til du kommer med bilder!!!
    Klem Iris

    SvarSlett