Sider

lørdag 14. juli 2012

Det nærmer seg...


I dag har siste veggen fått første strøk. Men malingen av huset har bydd på en del høyde utfordringer.

Nå mangler noe andre strøk med grått og det hvite rundt vinduene. Vi har valgt aluminiums rammer på vinduene og veranddører så det er bare karmene som trenger maling.


Stillaset som vi har lånt til den ene siden av huset skulle opp på den motsatte av denne, men det gikk ikke. Mannen måtte sette i gang de små grå i går kveld og tenke ut hvordan han skal løse det. I dag var det rett på Maxbo og kjøpe materialer. Han fikk med seg en kamerat og i løpet av noen timer hadde de fått snekret et stillas. Og da var første strøk ferdig i løpet av 1,5 timer.

Her er fordelingen slik at mannen må ta alt som man må opp i stiger eller hvor det er høyder å snakke om for jeg takler ikke det. Heldigvis så gjøre terassene våre slik at det bare er en etasje og bruk av 2 trappetrinn gjør at jeg kommer helt under takskjegget.

1 kommentar:

  1. Litt av en jobb dere har ja, men oi oi så lekkert det blir!! Har samme fordeling hos oss når det gjelder hvem som må male i høyden :0)
    Hjertet har jeg kjøpt på en liten blomsterbutikk på Bærums Verk. Jeg vil tro det er flere blomsterbutikker som har slike også :) Ønsker deg en fiin søndag! Klem

    SvarSlett