Sider

mandag 22. august 2011

skolestart og rør

Idag var det skolestart for ungene - Haavard i 6. klasse og Benedicte sitt første år på videregående, nærmere bestemt idrettslinja. Som regel tar jeg bilde av begge to sammen før de går avgårde om morgenen med i år så var det en gutt som skulle så tidlig på skolen at da var jo ikke storesøster klar for bilde.


På vei ned til tomta idag så jeg et stor flott hvit cruiseskip på vei ut Oslofjorden og med kameraet allerede i hånda var det enkelt å få tatt et bilde også. Det er flott med alle de store skipene som kjører inn og ut fjorden om sommeren, og Bastøferjene blir rett og slett så bitteliten ved siden av.

En av fordelene med å bo så nært der vi bygger så får man fulgt med hele tiden på hva som skjer. I dag var det arbeidsfolk tilstede på tomta da vi kjørte avgårde til jobb og skole. Gravemaskinen var allerede i gang, det lå esker til rørleggeren ved tomtegrensa så da var alt etter fremdriftsplanen. På vei hjemfra jobben så jeg at gravemaskinen fremdeles var i gang og de sluttet av i 18.tida. Så det var en lang dag på dem, men da ser det ut som at de har gjort unna alt så i morgen er det nok stille der nede.Store forandringer fra i går -  nå er bunnledningene lagt og det stikker opp rør til vann, kloakk. Fiberkabelen er lagt på plass og noe elektriker ting så ut som at var på plass også.

Her stikker det opp et rør på hvor kjøkkenet skal være en etasje opp.


Her ligger diverse som skal i teknisk rom, ungene sitt bad og vaskerommet som er plassert i det ene hjørnet. Ungene sitt bad er nærmest i bildet.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar