Sider

torsdag 18. august 2011

i morgen...

blir det spennende å komme hjem fra jobben for da kommer sprøytebetong folket og setter i gang med ringmuren.


I går var det oppmåling av huset i byggegropa og vi ble ganske så usikre om det var noe feil da vi så at det var oragne streker på fjellknausen.Har ikke graveren fått fjernet alt, lurte vi på og sendte email til byggmester og huskonsulenten i går kveld. Men vi trengte ikke å vente på svar for da mannen i dag kjørte på jobb noe senere enn meg så var graveren allerede på tomta med gravemaskinen sin. Han beroliget mannen da han stoppet og snakket med han at målejustering måtte ofte til og dette skulle fikses så alt er klart til i morgen.


Da vi kom hjem fra jobb i dag var det fremdeles aktivitet på tomta så det ble en tur ned senere i kveld. Det var gjort en hel del.
Grøft med kloakk, noe andre rør og fiberkabel (har bestilt Skagerak Fiber) var gravd og dekket til igjen så nå ligger alt klart her og ned til huset.
Tomta ser ganske så lang ut når man står oppe ved veien og tar bilde.Her har knausen som oppmåling var gjort på forsvunnet og det er gjort plass til mer hus.

Kloakkpumpa er blitt nedgravd og blitt lukket med et topplokk.

Også i byggegropa var det skjedd noe med rørene opp fra bakken. Huset går ut i kantene på det meste av byggegropa. Så man begynner å få en ide om hvor stort huset egentlig blir.
1 kommentar:

  1. Noen som kan hjelpe? Trenger å komme i kontakt med noen som kan levere STORE KLOAKKPUMPER . Helst i Alanya området.

    SvarSlett