Sider

mandag 2. juli 2012

Så begynner det å bli grått
Nå er vi i gang med maling av huset utvendig - og etter at vi har hatt med malingsprøver hjem så gikk vi fra en farge til en annen, og hadde egentlig bestemt at vi nå skulle ha Varmgrå. Men en siste test av prøvene for å se at vi virkelig hadde valgt rett tok vi med fargeprøve på Kontur som vi hadde bestemt oss for i høst og Varmgrå. Men til vår forundring gikk vi tilbake til Kontur.


Men egentlig så skal vi ikke være forundret for det er som vi har gjort så mange ganger før - valgt en første gang- skiftet mening og deretter gått til vårt opprinnelige valg. Som den gangen i vår første leilighet hvor vi etter 2 år fant ut av vi trengte å gjøre noen endringer. Holdt på i 5 timer og gikk en tur for å handle. Da vi kom hjem satte vi alt tlbake på samme plass som det var før ominnredningen. Som regel klarer vi å sette ting akkurat der hvor de hører hjemme når vi flytter inn et sted.1 kommentar:

 1. He he...ja det første valget er ofte det beste: )
  Veldig fin farge da! Blir tydelig kontrast mellom vindu og vegg.
  Trodde forresten jeg hadde kommentert på supermammainnlegget ditt, men ser at det ikke var noe kommentar der...
  Var i allefall en heseblesende dag høres det ut som, men samtidig litt godt når dagen er over og kunne si at man greide det: )
  Ha en fin dag!
  Klem Iris

  SvarSlett