Sider

lørdag 24. desember 2011

Det begynner virkelig å ligne...

et hus innvendig også nå. Dette er slik det så ut torsdag for i går var snekkergutta på jobb enda da vi dro avgårde på tur. Hele første etasjen er ferdig med takplater og det ga virkelig en ny lydklang i huset. I tillegg så er det manglende vindu på kjøkkenet kommet på plass. 


Her står jeg litt inne i spisestuedelen og ser mot utgangsdøra. Inntil romdelingen er på plass er det mye luft. Men egentlig så er det ikke så mange vegger som skal opp heller så det skal bli spennende å se hvor mye romfølelse man får når det kommer opp. Den ene snekkeren skal iallefall jobbe i romjula så det skal skje litt da og.

Her kommer kjøkkenet. Det skal opp en vegg i venstre hjørne av bildet og der kommer det meste av skap til å være og så vil det være underskap under de to vinduene som ender i en "bardisk" litt ut fra veggen ved verandadøra.

Nede i kjelleretasjen har det også skjedd mye denne uka. Det har kommet inn sikringskap og skap til den vannbårne varmen. Så alt rør-rotet har endelig kommet på plass slik at det ser faktisk ut som at det kan bli noe av det tekniske rommet/vaskerommet også.  Da vi så at dette var kommet opp måtte jeg ta en ut for å prate med snekkeren for jeg har jo tenkt å ha veggskap på samme veggen i vaskerommet og vi var litt usikre på om vi får skrudd inn disse uten å ødelegge de flotte skapene og innholdet. Så vi ble enige om at de setter opp sponplater på denne veggen som et underlag og så setter de på det ferdig malte trepanelet som skal inn her utenpå. 


Gangen nede blir utrolig lang og bred så her blir det nok satt opp bokhyller på et par av veggene for å få litt liv i rommet for ellers blir det bare langt og kjedelig. Her var takpanelet begynt å legges torsdagen.Kjellerstua blir på 25 kvadratmeter så her skal ungene virkelig få boltre seg. Nå er det ferdig med plating i dette rommet også.

Begge ungene sitt rom er nå ferdig med takpanelet, vegger og alt er bare klart for at vi skal komme i gang med å grunne og sparkle.
2 kommentarer:

 1. Oj, se her blir det hus ja! Blir nesten dårlig av å titte på bildene, gleder meg sånn til vi har kommet så langt hos oss :)
  Ha en fortsatt fin (og arbeidssom) jul!

  SvarSlett
 2. Ja, Anita jeg er helt enig... Skikkelig misunnelig på at dere har kommet så langt!!
  Og det er så uvirkelig at vi også kommer dit:)
  Her ble det ikke tett tak til jul, men det er sikkert like greit, så slipper vi at vinden får for godt tak i huset:)
  Fortsatt god jul, og stå på med egeninnsatsen
  Klem Iris

  SvarSlett