Sider

søndag 16. oktober 2011

å ta valg

Tror det kan være like greit å begynne og finne farger til de ulike veggene i huset så i helgen ble de første tapetbøkene dratt med inn i husholdningen.


Vi ble i vår enige om at det skal være en gjennomgangstone i huset med en farge. Den skal være lys, men ikke hvit og den skal være annerledes enn Snøhvit (Norsjö) som vi har mye av i vårt nåværende hus.
Vi har pratet om å bruke Jotun Pure Color og Jotun Slett Vegg
LADY Pure Color

men har oppdaget også denne typen fra Norsjö som er ny serie og heter Light & Space
Den reflekterer opp til 40% mer lys og kan spare på belysning.


Nå ser vi på et tredje alternativ - å bruke fibertapet med struktur og når vi er lei av fargen vi har valgt er det bare til å male over.


Så om ikke vi skal bare velge farger så har vi nå 3 ulike valg å ta når det gjelder hva vi skal bruke på veggerSå langt har vi blitt enige om denne fibertapeten, men hvor lys eller mørk skal den være ? Det er vanskelig.


Ja også har vi diskusjoner om fondvegg da. Jeg har veldig lyst på det et par steder, men mannen sier at han har lest at fondvegg - det er ikke "in" lenger. Ikke vet, jeg... Men en ting er sikkert at en fondvegg hos skal ikke være full av noe store motiver med mye farger. Liker disse to litt, men sikker er jeg ikke. 

Taptene over er fra Borge i serien Style Statement


Men uansett om hva jeg skrev om store motiver over så vi kan godt ende opp med en slik vegg på foreldre soverommet bak senga:

Men en New York skyline frister ;)

Mens storesøster ikke har helt peil på hva hun ønsker så har lillebror mye mer klare ønsker om hva han ønsker. Etter å ha sett kule fototapeter med bmx syklister og andre sportsøvelser så har han endelig etter å ha hatt en skade siden begynnelsen av september kunnet ta med seg pappan sin (og kamera) ut i årets løye for terrengsykkel NM og tatt bilder av seg i action.

 

Nå går diskusjonen på hvordan vi skal sette sammen dette til en fototapet for han ønsker å bruke flere av bildene. Så da blir mamman utfordret i photoshop for å finne en løsning på det. Blir det en  hel vegg eller blir det en bord - det for tiden vise.
1 kommentar:

  1. Spennende spennende!! Dette blir gøy Vigdis!!

    SvarSlett