Sider

lørdag 13. august 2011

Ventetid

En stund siden bloggen er blitt oppdatert, men det er fordi det har vært ferietid, og en ferieuke var vi i Alanya, Tyrkia og besøkte farmor og farfar i deres nye leilighet.
Mor og barn på borgen i Alanya
Det skjedde heller ikke så mye på tomta i ferieukene, utenom den uka vi var avgårde. Da vi kom hjem var graveren ferdig med sitt arbeide for nå og alt er klart for det videre arbeidet.


Pumpa for kloakken er gravd ned og er klar til videre legging av rør etc. 

Det er lagt ut rør inn hvor sålen skal være og det siste gruslaget er kommet på plass.


Etter siste innlegg ble det bestemt ut fra forslag fra graver at vi skulle lage en mur ned mot nabo i nordøst hjørne slik at det ville bli seende bedre ut, og det er vi helt enig om at det gjør. Og slik ble det seende ut.Til neste uke begynner ting å skje igjen. Det blir oppmåling en av de første dagene og deretter begynner sålestøping og ringmur den 19. august. Sprøytebetong folket vil holde på til 30. august med både graver og rørlegger en tur innom. Kjenner at det begynner å bli spennende tider fremover nå og vi gleder oss til at tingene skal sette i gang.

1 kommentar:

  1. Så gøy å følge med deg Vigdis! :-) Og kjøkkenet ditt minnet meg litt om mitt! :-) Det er litt gøy å bygge hus også?? :-)

    SvarSlett