Sider

fredag 8. juli 2011

Gravingen fortsetter

Gravemaskinen er tilbake på tomta for å jobbe videre med sprenging og pigging. Så neste uke blir det nok mye endringer i terrenget. I morgen blir det en tur innom for å se på, og vise diverse ting som jeg fikk forklart av graver'n idag til mannen i huset og fått tatt noen oppdateringsbilder.


Siden en liten rundtur med hva som er bestemt så langt er klar så er turen kommet til badene idag.


Denne uka har vi bestemt oss for baderomsmøbler. Det blir samme innredning både på foreldre og barnas bad. Her er alle enige - både voksne og unge - så noen store diskusjoner har vi ikke hatt. Men mannen tok en avgjørelse da han skulle få tilbud fra rørleggeren at det blir hvit høyglans og ikke vanlig hvit som vi først hadde tenkt. Men dette blir nok finere. Bildene er  lånt fra Foss Bad.


Foss Bad type variant - lik modell som vi skal ha men med hvit høyglans istedet
Hvit høyglans dør som vi skal ha
Dusjhjørne har vi også valgt - det blir den nye Showerama dusjen til Porsgrund. Vi antar at dette blir løsningen på begge badene siden vi har en lignende dusj idag og den er vi veldig fornøyd med.

Det er tegnet inn badekar på foreldre badet, men vi er fremdeles usikker på om vi skal ha det. Vi har ikke hatt badekar siden 2002 da vi byttet ut badekar med hjørnedusj her vi bor nå og vi har egentlig ikke savnet det. Vi ser det an litt for å se hvordan den virkelige størrelsen blir på badet før vi tar avgjørelsen.

På foreldrebadet blir det fliser både på vegg og gulv. På gulvet blir det brune kvadratiske fliser og på veggene off-white i rektangulær form.  På ungenes bad i kjelleren blir det FiboTrespo plater på vegg og våtromsbelegg på gulvet. Ungene har fått bestemme hva de skal ha selv.

Type Norwegian Slate - men den skal være liggende.
Mosaikk i hvit blir det bak dusjen (la inn feil bilde tidligere)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar