Sider

onsdag 13. juli 2011

nå skjer det ting...

Med gutter i huset som er involvert i NM i terrengsykling som foregår til helga så ble det ikke tid til så mye titting på tomta før sent søndags kveld og tempoet har fortsatt i denne uka. Far stiller på dugnader og sønnen trener i løypa :)

På søndag var vi nede og så sammen på tomta og jeg fikk fortalt punktene som det har vært problemer med. Sønnen tok kameraet og tok masse bilder - ikke så mye av tomta, men masse av maskinene som var rundt om. Ikke vanskelig å se hva han er mest interessert i.

Bilder fra søndag:

Mannen ser veldig tenksom ut her. Stor stein  å skulle få bort.


 Det har blitt fjerne mye trær og det har dukket opp mye rart under gravingen. Vi har sett oljefat, sykkel, klær osv. Folk i området har nok brukt dette som en dumping plass opp gjennom tidene. Vi fant plutselig gamle juletrær fra forrige jul her i mai  så gamle vaner er nok vonde å vende seg av med.

Tirsdag:

På tomta har det skjedd mye forandringer denne dagen - bl.a var det gravd et så dypt hull at det  var kommet ned i leirlag. Det er blitt kjørt til ulike steintyper for å fylle på ser vi også - og det er jo til og med blitt en liten innkjørsel. Rundt omkring fant vi mange markeringer som muligens viser hvor de skal sprenge. Det så ut som at det er klart for å sprenge i morgen bort den største klumpen.


Det store hullet

Her er det fylt ut en del

Her begynner det å ligne på et sted vi kan bygge et hus
I dag:

Idag har det skjedd en del på tomta. Syntes at jeg så at den store steinen var borte da jeg kjørte på vei hjem fra jobb i dag (en fordel med å måtte kjøre forbi tomta på vei til og fra der vi bor i dag når vi skal ut og kjøre) og det fikk jeg bekreftet av sønnen da jeg kom hjem. Han hadde han hørt en ulende sirene. Og naboer her oppe hadde fått med seg at det ble sprengt. Hornet høres ganske så godt.

Det er spennende å se hvor mye ting forandrer seg hver dag, og nå var det store hullet fra i går fylt igjen og det var kommet mange store steiner til fra sprengingen regner vi med. 

I dag er det bare et par bilder tatt med Iphonen og siden det var skumring så ble flere jeg hadde tatt ikke så bra.
Fra veien og nedover tomta og noe av utsikten vi får

Er visst blitt preget av sønnens fascinasjon for maskiner jeg også

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar